- مواد لازم
يك قوطی تن ماهی
نصف پیمانه پیاز خرد شده
2 قاشق سوپخوري گشنیز خرد شده
يك تکه زنجبیل تازه کوچک
يك عدد فلفل سبز خرد شده
يك عدد تخم مرغ
2 عدد سیب زمینی پخته
يك پیمانه آرد
2 عدد سفیده تخم مرغ
يك و نيم پیمانه پودر سوخاری
به میزان لازم روغن
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا کنسرو تن ماهی را به مدت 20 دقیقه بجوشانید، سپس تن ماهی را بدون روغن داخل یک کاسه مناسب بریزید. سیبزمینیهای پخته را خوب له کنید، سپس داخل کاسه بریزید.
2. زنجبیل را ریز رنده کنید و همراه تخم مرغ، فلفل سبز، گشنیز و پیاز رنده شده به مواد اضافه کنید حال به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید، سپس مواد را خوب ورز دهید تا مایه کوکو آماده شود.
3. مقداری از مایه کوکو را برداشته و با کمک دست گرد کنید، کمی آن را فشار دهید و داخل آرد و سپس سفیده تخم مرغ بغلتانید و در انتها آن را به پودر سوخاری آغشته کنید. هر تعداد که میشود کوکوها را به همین ترتیب آماده کنید.
4. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا کوکوها را داخل آن سرخ کرده و با سس موردعلاقهتان سرو کنید.
نظر شما